Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Regionálne kolo súťaže v prvej pomoci

  • Ostatná aktualizácia: piatok, 29. jún 2018, 05:36
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Katarína Galanová, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 24-apríl-2018 05:44

Dňa 20.4.2018 sa SZŠ Michalovce zúčastnila Regionálneho kola súťaže v prvej pomoci na SZŠ v Poprade. Školu zastupovali žiačky II. ZB triedy: Tamara Mišková, Elena Laporčáková a Xénia Hatvanyiová, ktoré úspešné reprezentovali a umiestnili sa na krásnom 3 mieste.

Regionálne kolo súťaže v prvej pomoci Poprad 2018Celkovo súťažilo 9 družstiev. Svoje schopnosti a vedomosti mohli žiaci preukázať na 5 stanovištiach, kde sa riešili rôzne  situácie z prvej pomoci,  ako je napr. poskytnutie KPR, ošetrenie zlomenín pri dopravnej nehode autobusu, rôzne ireverzibilné stavy spojené s poruchou vedomia a taktiež bol súčasťou aj písomný test, kde mali  možnosť preukázať svoje vedomosti. Vďaka tomuto umiestneniu si vybojovali postup na celoslovenskú súťaž, ktorá sa uskutoční v Žiline. A my všetci dievčatám srdečne ďakujeme a zároveň držíme palce v ďalšej snahe o úspešné reprezentovanie v celoslovenskom kole.

Fotogaléria

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft