Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Súťaž JuniorInternet 2020

  • Ostatná aktualizácia: piatok, 28. február 2020, 06:22
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: RNDr. Jana Tokárová

  • 26-február-2020 20:31

logo juniorinternetSúťažná konferencia pre žiakov základných a stredných škôl - 15. ročník

Súťaž Junior Internet 2020 je odrazovým mostíkom do online sveta pre začínajúcich tvorcov webu, grafikov a dizajnérov, programátorov mobilných aplikácii a blogerov. JI je živnou pôdou na objavovanie talentov v oblasti informačných technológií. 

Prihlasovať svoje projekty môžu žiaci základných a stredných škôl do 15. marca 2020. Po tomto termíne hodnotiaca komisia zložená z odborníkov z praxe vyhodnotí prihlásené práce a organizátor súťaže pozve najzaujímavejšie projekty na prezentáciu počas súťažnej konferencie.
Finále súťažnej konferencie sa uskutoční 24. a 25. apríla 2020 na Fakulte informatiky a informačných technológií STU v Bratislave.
Súťaž prebieha pod záštitou prof. Márie Bielikovej, dekanky Fakulty informatiky a informačných technológií STU a Ladislava Miku vedúceho Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku.
Konferencia je otvorená pre všetkých záujemcov o projekty mladých ľudí, prednášky z IT a marketingu. Zvlášť vítané sú školy počas dopoludňajšieho programu pri prezentačných stánkoch organizácií, pracujúcich s modernými technológiami.

Propozície súťaže sú dostupné na tomto odkaze.

 juniorweb

JuniorWEB
webové stránky

juniorapp 

JuniorAPP
mobilné aplikácie

juniordesign 

JuniorDESIGN
grafické práce

 juniorblog

JuniorBLOG
blogy, videoblogy

 juniortext

JuniorTEXT
texty na tému...

 juniorlearn

JuniorLEARN
vzdelávacie projekty

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft