Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Exkurzia žiakov zo Strednej zdravotníckej školy v Levoči

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 27. október 2019, 16:18
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Ľubica Terebeššyová, PhDr. Gabriela Jenčiková, jaz. korekcia Mgr. Stanislava Markovičová

  • 21-október-2019 16:17
Exkurzia žiakov zo Strednej zdravotníckej školy v Levoči

Dňa 18.10.2019 sa vo virtuálnej anatomickej učebni našej školy uskutočnila exkurzia žiakov Strednej zdravotníckej školy v Levoči. Početnú skupinu návštevníkov tvorilo 32 žiakov a 4 pedagógovia.

Prítomní si mohli prezrieť virtuálnu anatomickú učebňu a oboznámiť sa s atraktívnym spôsobom výučby prostredníctvom virtuálnej reality, ktorá približuje a zreálňuje ľudské telo v 3D priestore. Dozvedeli sa o pozitívach výučby pomocou moderných technológií, ktoré sú im blízke, a že virtuálna realita je učebnou pomôckou, ktorá dokáže anatómiu, ale aj iné vyučovacie predmety spestriť a vzbudiť záujem o ich štúdium.

Súčasťou exkurzie bolo aj oboznámenie prítomných s ďalšími priestormi školy, s využitím demonštračných učební či laboratórií.
Teší nás, že sa exkurzia žiakov z Levoče stretla s pozitívnym ohlasom. Zároveň dúfame, že sme podporili našich návštevníkov v myšlienke hľadať cestu, ako zrealizovať výučbu prostredníctvom virtuálnej reality aj na ich škole. Držíme im prsty.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft