Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Kalendár

apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Michalovský deň sestier a pôrodných asistentiek

  • Ostatná aktualizácia: piatok, 10. máj 2019, 06:15
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Katarína Hospodárová, koordinátorka SOČ, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 09-máj-2019 16:07
Michalovský deň sestier a pôrodných asistentiek

Regionálna komora sestier a pôrodných asistentiek so sídlom v Michalovciach už tradične v máji organizuje Michalovský deň sestier a pôrodných asistentiek. V tomto roku sa konferencia konala 7. mája v hoteli Družba. Ústrednou témou i mottom tohtoročnej konferencie bolo „Ošetrovateľstvo dneška“.

Konferencia bola rozdelená do piatich blokov, v ktorých odzneli odborné príspevky sestier a lekárov s cieľom prezentovať výsledky svojej práce a zvýšiť informovanosť sestier o najnovších trendoch v ústavnej a ambulantnej ošetrovateľskej praxi. V rámci veľmi dobrých vzťahov našej školy s NsP Š. Kukuru v Michalovciach a dlhoročnej spolupráce sme prišli aj tento rok podporiť konferenciu. Za vedenie školy sa konferencie zúčastnil riaditeľ školy RNDr. Dušan Žaludko a zástupkyňa riaditeľa školy pre praktické vyučovanie PhDr. Eleonóra Doležalová. Vyučujúce odborných predmetov zastupovala PhDr. Katarína Hospodárová. Do bohatého programu konferencie aktívnou účasťou prispela žiačka II.ZA triedy Kvetoslava Čorbová, ktorá reprezentovala našu školu svojou víťaznou prácou z celoštátneho kola SOČ s názvom „Sám v dave“. Práca, ako aj jej samotná prezentácia žiačkou Čorbovou, sa stretla s veľkým ohlasom a rozprúdila bohatú diskusiu. Prítomní ocenili vysokú aktuálnosť a kvalitu práce a jej výstupy búrlivým potleskom.

Sme radi, že sme boli pozvaní na tak významnú konferenciu a tešíme sa už teraz na Michalovský deň sestier a pôrodných asistentiek 2020, ako aj na ďalšiu spoluprácu s NsP Š. Kukuru v Michalovciach.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft