Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Deň otvorených dverí

  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Alena Michalovová, Mgr. Martina Čupalková, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 09-február-2023 22:06
Deň otvorených dverí 2023

Dňa 9.2.2023 sa na našej škole uskutočnil Deň otvorených dverí, ktorý je dobrou príležitosťou na získanie nových informácií o škole. Pozvanie prijali žiaci deviateho ročníka základných škôl, zákonní zástupcovia žiakov, výchovní poradcovia, pedagógovia a ďalší záujemcovia o štúdium na našej škole.

Počas tohto dňa si mohli záujemcovia o štúdium prezrieť priestory školy a výučbu predmetov v jednotlivých odboroch. V odbore praktická sestra mali možnosť vidieť modelové situácie a postup pri poskytovaní prvej pomoci. V odbore masér mali uchádzači o štúdium možnosť vidieť a vyskúšať si masáž horných končatín, krčnej chrbtice a kineziotejpovanie. Odbor farmaceutický laborant odprezentoval prípravu mastí, čapíkov a krémov. Návštevníci mali možnosť zoznámiť sa s anatómiou ľudského tela aj prostredníctvom virtuálnej reality.
Záujem o všetky študijné odbory bol veľký, o čom svedčí aj počet návštevníkov.

Dňa otvorených dverí na našej škole sa zúčastnilo 205 záujemcov z 32 základných škôl Košického a Prešovského kraja. V závere akcie nás potešila aj návšteva z KSK.

Toto podujatie bolo veľmi úspešné a už teraz sa tešíme na nových žiakov našej školy.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft