Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Deň zdravej výživy na SZŠ v Michalovciach

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 01. júl 2019, 21:20
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Hedviga Šľachtová, Mgr. Erika Bobiková, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 01-júl-2019 19:21

Deň zdravej výživy 2019Dňa 27. júna 2019 sa na Strednej zdravotníckej škole v Michalovciach uskutočnil už 5. ročník Dňa zdravej výživy pod názvom „Zdravá výživa, pohybové a tanečné aktivity u dospievajúcich zamerané na zvládanie psychickej záťaže.“

Táto akcia je pokračovaním a vyvrcholením Svetového dňa zdravej výživy, ktorý sme si pripomenuli 16. októbra 2018. Cieľom akcie bola propagácia zdravej výživy dospievajúcich, ochutnávka zdravých pochutín z ovocia a zeleniny, ako aj propagácia pohybových a tanečných aktivít u dospievajúcich na zvládanie psychickej záťaže.
Akcia prebiehala na siedmich stanovištiach, na ktorých si žiaci mohli vyskúšať rôzne druhy športov, ako napr. MMA, TRX, JUMPING, THAJSKÝ BOX, POLE DANCE a taktiež mohli vidieť ukážky spoločenských tancov z TANEČNEJ ŠKOLY GRÁCIA. Počas celej akcie mali prítomní možnosť ochutnať zdravé pochutiny, ovocie a zeleninu, ktoré nám zabezpečili naši sponzori. Sme im vďační aj za zaujímavé prezenty. Rovnako ďakujeme všetkým hosťom akcie, ktorí nám venovali svoj čas a ukázali nám rôzne formy pohybu. V neposlednom rade chceme vyzdvihnúť aktivitu žiakov a poďakovať aj pedagógom, ktorí nám pripravili a prezentovali vlastné zdravé pochutiny. Ako táto akcia prebiehala, nahliadnite do našej fotogalérie.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft