Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Pridať udalosť

Veľkonočná charitatívna zbierka
štvrtok 26 marec 2015, 12:40am - 01:25pm
Pozretí : 321
od Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Občianske združenie "Pomoc rodine" v spolupráci s úsekmi na Strednej zdravotníckej škole v Michalovciach - Výchova k manželstvu a rodičovstvu a Mládež Slovenského Červeného kríža - vyhlasuje na báze dobrovoľnosti „Veľkonočnú charitatívnu zbierku“.

Zbierka sa uskutoční 27. 03. 2015 od 12:40 do 13:25 - na 7. vyučovacej hodine, v učebni č. 19. Do zbierky sa môžete zapojiť vo forme poskytovania hygienických potrieb, čistiacich prostriedkov, trvanlivých potravín, sladkostí a školských pomôcok, ktoré sa ešte v tento deň prevezú do Občianskeho združenia „Pomoc rodine" (budova starého súdu – kancelária OZ PR).

Za všetky deti ďakujeme.

PhDr. Eleonóra Doležalová - koordinátorka Výchovy k manželstvu a rodičovstvu 

Mgr. Anna Džadová - koordinátorka MSČK

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft