Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Kalendár

apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DEŇ BOJA PROTI HLADU NA SZŠ V MICHALOVCIACH

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 25. október 2021, 06:57
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Anna Džadová, Mgr. Martina Stanková, koordinátorky MSČK, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 25-október-2021 06:38
Deň boja proti hladu 2021

Každoročne sa Stredná zdravotnícka škola v Michalovciach v spolupráci s Mládežou Slovenského Červeného kríža v Michalovciach zúčastňuje zbierky potravín pre sociálne slabšie skupiny obyvateľstva v našom meste. Z dôvodu mimoriadnej situácie COVID 19 sa minulého školského roku zbierka nekonala. Dňa 22. 10. 2021, t.j. piatok, sa to konečne podarilo. Žiaci sa už od skorého rána predbiehali v nosení potravín. Do zbierky sa zapojilo 16 tried denného štúdia a 5 tried večerného štúdia- I.PSD, I.PSF, I.SA, II.PSD, I.MA. Trieda I.FL bola oslobodená zo zbierky z dôvodu mimoriadnych opatrení- COVID automatu / karanténa/.

Zástupcovia jednotlivých tried dohliadali na priebeh zbierky. Najviac potravín priniesli žiaci z triedy II.PSA. Na druhom mieste sa umiestnila trieda IV.ZA a na treťom mieste sa umiestnili triedy IV.ZB a II.PSB. Z večerného štúdia zvíťazila trieda I.PSF.

Žiaci nosili potraviny, ako napr. múka, cukor, soľ, zaváraniny, džem, pudingový prášok, detská krupica, rôzne druhy cestovín, ryža, strukoviny, trvanlivé mlieko...

Za pomoc pri triedení a nakladaní potravín do vybraných zariadení by sme sa chceli poďakovať žiakom: F. Dupaľovi, N. Chauturovej, P. Jarošincovej, O. Dzurjaninovi, E. Melkovej, M. Kontrovi, E. Parihuzovej, H. Balogovej, K. Kostovčíkovej, H. Boščovej H. Sedlákovej, J. Myšlanovej, K. Beňakovej, S. Belejovej, A. Frenovej, A. Tirpákovej, K. Ferkovej, B. Hričinovej, V. Scirankovej, A. Petrašovej, A. Činčarovi, A. Pham Dinhovi.

Nazbierané potraviny sa rozdelili na tri rovnaké časti, ktoré sme darovali Azylovému domu SČK v Michalovciach, SČK Michalovce, Občianskemu združeniu Pomoc rodine a Občianskemu združeniu Integra.

Za darované potraviny ďakujeme všetkým žiakom, ktorí sa do zbierky zapojili, nevynímajúc učiteľov z našej školy.

Ďakujeme.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft