Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Odborná exkurzia - Vyšné Ružbachy

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 09. júl 2018, 04:46
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Martina Gašparová, Mgr. Alena Michalovová, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 29-jún-2018 04:23

Spojenie vody a vzduchu

V dňoch 26.6.-27.6.2018 sa 40 žiakov v študijnom odbore masér zúčastnilo odbornej exkurzie v klimatických a minerálnych kúpeľoch Vyšné Ružbachy.

Súčasťou bohatého programu bol aj splav po Dunajci a návšteva Chodníka korunami stromov v Bachledovej doline. Exkurziu sme začali návštevou hipoterapeutického centra v areáli kúpeľov, kde nám pod vedením kvalifikovaného hipoterapeuta predviedli túto formu animoterapie. Za odmenu si jedna žiačka mala možnosť vyskúšať liečebné jazdenie, ktoré bolo pre všetkých veľmi pútavé. Žiaci mali možnosť vidieť okrem krásneho a pokojného okolia aj interiér kúpeľov.
Po absolvovaní prehliadky na nás čakal adrenalínový splav po Dunajci, ktorý bol naozaj balzamom pre dušu. Krásy Pienin nadchli všetkých, bol to naozaj pre všetkých silný zážitok.

Dotknúť sa neba
Návšteva Chodníka korunami stromov bola čerešničkou na tortičke v rámci exkurzie. Vrelo odporúčame všetkým takýto výstup na koruny stromov, kde človek cíti blízkosť a silu prírody. Inhalácia v podaní horského vzduchu nás všetkých povzbudila a hlavne obohatila o nové zážitky a skúsenosti. V závere môžeme skonštatovať, že spojenie minerálnej vody, tatranskej klímy a obrovský kus histórie prináša pre mnohých pacientov tú pravú jedinečnosť kúpeľnej liečby.

Exkurzia Ružbachy 2018

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft