Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

EKOBEH 2018

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 03. máj 2018, 06:29
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Alena Michalovová, koordinátor ENV

  • 21-apríl-2018 16:17

Hvezdáreň v Michalovciach usporiadala vo štvrtok 19.4.2018 už tradične ku Dňu Zeme ekologicko - prírodovednú súťaž spojenú s orientačným behom "EKOBEH 2018", ktorá bola určená pre družstvá piatakov mestských ZŠ.

EKOBEH 2018Na 5 stanovištiach žiaci plnili rôzne úlohy - odpovedali na otázky týkajúce sa ekológie a prírody, lovili pomocou udíc s magnetmi z „jazera" odpad, ktorý potom triedili, prelievali „toxický" odpad, zachraňovali zvieratká pomocou špeciálneho zariadenia na chodenie a na jednom zo stanovíšť sa popasovali aj s orientáciou v prírode pomocou kompasu. Všetky stanovištia boli umiestnené na bežeckej trati, ktorú žiaci mali zvládnuť za čo najlepší čas. Počas celej súťaže ich usmerňovali a pomáhali im študenti našej školy zastúpení členmi environmentálnej výchovy: Stašková Viktória, Gerbocová Viktória (I.M), Marcinčák Miloš, Hamorská Jaroslava(II.FL), Fečková Juliána, Mackaľová Simona (II.ZB), Savarijová Natália, Bogdanová Sofia (II.M), Junáková Slávka, Dorčáková Denisa (III.ZA).
Usporiadatelia boli naozaj spokojní nielen s výkonmi súťažiacich, ale aj s našimi žiakmi, za čo si vyslúžili veľké poďakovanie.

Fotogaléria

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft