Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Beseda k 70. výročiu SZŠ Michalovce

  • Ostatná aktualizácia: streda, 26. jún 2019, 05:28
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Silvia Hadžuriková , Mgr. Jana Gažíková, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 25-jún-2019 22:15

Dňa 21.06.2019 sa v zasadačke Zlatý Býk uskutočnila beseda k 70. výročiu s absolventmi jednotlivých študijných odborov SZŠ v Michalovciach.

Z odboru zdravotnícky asistent nás navštívil Mgr. Patrik Moškurjak a Mgr. Ján Dudáš. Mgr. Patrik Moškurjak pracuje ako viceprezident Slovenskej komory medicínsko-technických pracovníkov a je vo funkcii hlavného odborníka pre odbor praktická sestra. Mgr. Ján Dudáš pracuje v Psychiatrickej nemocnici Michalovce, kde vedie kognitívne testovanie. Z odboru masér k nám zavítala Dušana Semanová, ktorá naplno pracuje vo svojom odbore na živnosť ako mobilný masér. Z maséra Mgr. Jána Nagyho sa stal riaditeľ 1.stavebnej sporiteľne. Farmaceutický laborant reprezentovala Kristína Hostovičáková, ktorá študuje na VŠ predprimárne vzdelávanie, a Ľudmila Šamudovská, ktorá pracuje v lekárni ako farmaceutická laborantka. Besedy sa zúčastnili žiaci 1. a 2. ročníka, ktorí pozorne a nadšene počúvali skúsenosti našich absolventov. Veľké poďakovanie patrí našim absolventom, ktorí si našli čas a chuť podeliť sa o svoje skúsenosti. Taktiež ďakujeme vedeniu školy, že nám umožnilo zrealizovať túto besedu.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft