Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Každý deň je malým životom

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 27. január 2019, 18:09
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Natália Savarijová, Zuzana Falová z III.M

  • 14-december-2018 18:00

Dňa 13.12.2018 sa na našej škole uskutočnila prednáška s pani Evou Čechovou, ktorá prišla žiakom III.M triedy odovzdať svoje skúsenosti z oblasti onkológie.

Pani Čechová je predsedníčkou klubu Venuša pre ženy s karcinómom prsníka, ktorý je podporovaný Ligou proti rakovine. V rámci prednášky nám porozprávala o organizácii tohto združenia, jeho zameraní a aktivitách pre ich členov. Prezentovala svoj osobný pohľad na túto problematiku, odovzdala nám veľa praktických rád a informovala nás o rôznych možnostiach prevencie najčastejších onkologických ochorení.
Dodnes je pre mnohých ľudí onkologická téma stále tabu, preto sme radi, že sme sa prostredníctvom pani Čechovej dozvedeli o onkologických ochoreniach viac ako sme vedeli doteraz.
Dúfame, že sa o nich bude otvorenejšie verejne rozprávať a že všetky dôležité informácie sa dostanú k čo najväčšiemu počtu ľudí.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft