Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Deň zdravej výživy

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 24. marec 2014, 13:24
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Katarína Hospodárová, PhDr. Gabriela Jenčíková

  • 28-jún-2013 17:09

Dňa 27. júna 2013 sa na Strednej zdravotníckej škole v Michalovciach uskutočnil

1. ročník Dňa zdravej výživy na SZŠ.

Akcia je pokračovaním a vyvrcholením Svetového dňa zdravej výživy, ktorý sme si pripomenuli 16. októbra 2012. Cieľom akcie bola propagácia zdravej výživy, ochutnávka zdravých jedál a mliečnych výrobkov, prezentácia výživových doplnkov.

Akcia pozostávala z troch častí:

  • Odborná prednáška na tému „Zdravá výživa“ pod vedením MUDr. D. Jurečkovej, PhD. (po prednáške sa konala vedomostná súťaž o zdravej výžive, výzdoba a nástenné panely v triede boli zamerané na zdravú výživu a prevenciu obezity).
  • Ochutnávka nátierok, zeleninových šalátov, ovocia, mliečnych výrobkov ako aj jedál tradičnej slovenskej kuchyne (konala sa v spoločenskej miestnosti - triedy pripravili nátierky, zeleninové šaláty a vyzdobili si stôl v tradičnom štýle - všetky aktivity sa diali pod drobnohľadom odbornej poroty). V duchu tradícií o slovenskej kuchyni porozprávala tkáčka Jozefína Štefančíková.
  • Športové aktivity - sa uskutočnili na školskom dvore a v telocvični školy.
  • Záverečné vyhodnotenie akcie sa uskutočnilo na školskom dvore. Všetci žiaci školy dostali hodnotné vecné dary a každý žiak dostal jogurt, džús, mȕsli tyčinku.

Organizačný tím ďakuje všetkým štedrým sponzorom, vďaka ktorým sa mohla táto akcia uskutočniť.

fotogaléria

Organizačný tím: PhDr. Katarína Hospodárová, PhDr. Gabriela Jenčíková, Mgr. Henrieta Košková, Mgr. Martina Stanková, Mgr. Martina Čupalková, Mgr. Silvia Horňáková

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft