Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Pridať udalosť

Deň narcisov
piatok 27 marec 2015, 08:00am - 04:00pm
Pozretí : 335
od Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Deň narcisov 2015

Uplynul ďalší rok a opäť stojíme predceloslovenskou verejno-prospešnou finančnou zbierkou na podporu programov prevencie, včasnej diagnostiky a liečby rakoviny Deň narcisov 2015. Zbierka sa uskutoční dňa 27. marca 2015 (piatok).

Liga proti rakovine Michalovce na základe zmluvy pôsobí ako spoluorganizátor pri usporiadaní finančnej zbierky v našom regióne. MSČK pri SZŠ Michalovce spolupracuje s Ligou proti rakovine, ktorá nás aj v tomto roku požiadala o pomoc. Preto sa do celoslovenskej verejno-prospešnej finančnej zbierky aj v tomto školskom roku zapoja študenti Strednej zdravotníckej školy Michalovce, ktorí sú zároveň členmi Mládeže Slovenského Červeného kríža pri SZŠ Michalovce. Mládežníci navštívia 43 obcí Zemplína (86 žiakov), jedna dvojica priestory SZŠ Michalovce a 21 žiakov bude na námestí mesta Michalovce.

Zoznam žiakov je umiestnený na paneli MSČK interiéru školy a na webovej stránke školy.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft